Dé Intercedent van 2013 is bekend! Het is Suzanne Jongejan-Eversteijn van Unique.

By: Together Abroad 20-04-2013

Categories:** HR Trends in Recruitment,


Winnaar Intercedent van het Jaar 2013
Dé Intercedent van 2013 is bekend! Het is Suzanne Jongejan-Eversteijn van Unique. Tijdens de spannende finale waarin de tien runners up met elkaar hebben gestreden om de titel heeft Suzanne niet alleen de Award in ontvangst genomen, ze mag ook een jaar lang in een auto van de Intercedent van het Jaar rijden. ARTRA Arbeidsmarkttrainingen kijkt samen met de ABU, de NBBU en ál haar sponsoren terug op ‘Het leukste Flexevent van 2013!’

Tot het laatste moment spannend
In de middag hebben de drie finalisten Suzanne, Iris Mulder van Adecco en Kristel Frey van Manpower na een coachingsessie van ARTRA trainers tijdens speeddates de vakjury al overtuigd waarom zij bij de laatste drie horen. Om 20.30 uur presenteerden zij zich aan het publiek. Hierbij heeft iedere finalist op eigen wijze het publiek laten zien waarom zij dé Intercedent van het Jaar is. Door middel van SMS voting is de uiteindelijke winnaar gekozen. Naast de bekendmaking van de Intercedent van het Jaar heeft Gerard Vogel van Unique de prijs voor het filmpje met de meeste Likes gewonnen, kwam Renée Malone-Burgaud, (eveneens van Unique), als beste uit de Kennisquiz en was Lesley van Miert van Randstad iedereen te slim af in de Slotgame.

Intercedenten op een voetstuk
Met de uitreiking van de Award Intercedent van het Jaar 2013, wil ARTRA Arbeidsmarkttrainingen de Intercedenten ‘die waardering geven die zij verdienen!’ Bij zoveel waardering hoort vanzelfsprekend ook publiek. De ruim 500 gasten uit de branche, waaronder zo’n 300 intercedenten, hebben met elkaar dé Intercedent van 2013 gekozen! Niet alleen op de avond zelf, maar vooral ook voorafgaand aan deze verkiezing was de spanning vaak om te snijden!
Mede door de geweldige presentatie van Maik de Boer, de spectaculaire openingsact van trapezeartiest Jean Passos, de Dance flashmob met medewerking van Influence Zone Dance en een wervelende show van Cookies & Cream, werd het een geweldig feest.

Nieuwsgierig?
De foto’s die tijdens het evenement gemaakt zijn, staan vanaf 22 april op Facebook. Ga hiervoor naar de fanpage: https://www.facebook.com/IntercedentvanhetJaar. Voor volgend jaar heeft het organisatieteam alweer een datum geprikt: donderdag 17 april 2014.
Meer weten? Gedurende de avond heeft WerkenFM een radioverslag gemaakt, deze special wordt uitgezonden op vrijdag 19 april van 11:00 tot 13:00 uur. Onder andere de winnaar, een aantal Runners Up en Initiator van het evenement Ellen van Hierden van ARTRA Arbeidsmarkttrainingen worden hierin geïnterviewd.

Hoofdsponsor ARTRA Arbeidsmarkttrainingen (tevens organisator), brancheverenigingen ABU, NBBU, sponsoren CTB Flex en Maison van den Boer en vele anderen maakten dit event mogelijk. 

Foto boven fotograaf Rob van Hilten – Robs Reality.
Van links naar rechts: Maik de Boer, Loes Dingemans (Operationeel Directeur Unique Nederland BV), Suzanne Jongejan-Eversteijn (Intercedent van het Jaar 2013), Ellen van Hierden (Directeur ARTRA Arbeidsmarkttrainingen).