Capri Solutions

Company profile

Capri Solutions biedt een uniek pakket aan IT-diensten. Van complete hosting-oplossingen voor dataverkeer tot detachering van gecertificeerde specialisten, consultants en interim managers. Hiermee is Capri Solutions een professionele partner die zich niet alleen onderscheid door een brede portfolio aan IT-oplossingen, maar ook door persoonlijke betrokkenheid, een praktische instelling en een nuchtere mentaliteit. Wij garanderen maximale flexibiliteit en het hoogste niveau van kwaliteit en betrouwbaarheid.

Capri Solutions is er van overtuigd dat mensen zaken doen met mensen. Dat mensen vóór en met mensen samenwerken in een gelijkwaardige relatie. De afhankelijke werknemer bij een bepalende werkgever is niet meer van deze tijd.

Onze professionals zijn zelfbewust van hun kennis, ervaring en gewenste persoonlijke groei. Ze willen graag hun expertise delen en geven zowel intern als aan mogelijke opdrachtgevers, die een uitdagende werkomgeving bieden. Verdere ontwikkeling als professional en als mens worden hierin gestimuleerd, zodat beide partijen voordeel hebben van de samenwerking.

Wij komen graag in contact met deze professionals, omdat wij geloven dat alleen een persoonlijke relatie met- en het daadwerkelijk kennen van mensen kan zorgen voor echt leuk werken.

Een CV geeft enige houvast in kunde en ervaring, maar geeft geen inzicht in de persoon, de mens achter de CV. Daarom bouwen wij aan relaties, niet alleen voor nu, of voor een huidige functie, maar ook juist voor de langere termijn. Zo kunnen we de juiste positie op het juiste moment aanbieden aan onze kandidaten.

Laat ons je leren kennen en weten dat jij er bent!

Our services

Our story

Our approach

Our team

Company film

Social media

News

Interview

Locations and directions

Testimonials

Company profile

Share this Company

Address

Address:Beechavenue 54-80
Postal code:1119 PW
City:SCHIPHOL-RIJK
Country:NL
Phone:+31310206586164
Fax:+31206586111